SG Albania Online banking – Hyr ne llogarine tende me SG Albania Online Banking per individ dhe biznese

SG Albania Online banking

Hyr ne llogarine tende me SG Albania Online Banking per individ dhe biznese

SG Albania Online banking screenshot 0SG Albania Online banking screenshot 1SG Albania Online banking screenshot 2SG Albania Online banking screenshot 3SG Albania Online banking screenshot 4SG Albania Online banking screenshot 5

ONLINE BANKING eshte aplikacioni me i ri per Smart phone (IOS dhe Android) dhe Tablet qe Banka Societe Generale Albania sjell ne ndihme te klienteve te saj. Tani permes Online banking te gjithe klientet e SGAL, individe dhe biznes , kane mundesi te kryejne nje sere veprimesh pa qene e nevojshme te drejtohen ne deget e bankes duke kursyer kohe dhe para, mjafton te perdorin telefonin e tyre celulare nepermjet nje lidhje interneti.

Perse mund te perdoret?

Permes teknologjise se fundit qe ofron siguri te plot per financat dhe veprimet me to (perdorim i fjalekalimi njeperdorimesh MOTP) klientet SGAL duke shkarkuar aplikacionin Online Banking mund te kryejne:

1. Pagesa per sherbime te ndryshme:
– Transferta ndermjet llogarive personale
– Transferta brenda vendit me konvertim ose jo
– Transferta me kurs preferencial kembimi
– Pagesa te kartave tuaja te kreditit

2. Te informohen mbi:
– Gjendjen ne llogarite tuaja, kartat e debitit, depozitat apo kredite qe ju keni marre prane SGAL.
– Vendodhjen e ATM – ve apo degeve te SGAL pa qene e nevojshme te telefonojne prane kujdesit te klientit.
Ofertat me te fundit te SGAL

Sherbime te tjera
– Aksesim direkt i faqes zyrtare te bankes
– Komuinikim me mesazhe per probleme dhe pyetje te ndryshme
– Mundesi shperndarje te aplikacionit ne rrjetet sociale si Facebook, Tweeter etj

Si mund aktivizohet dhe cfare nevojitet per te qene perdorues i Online Banking?

Per te aktivizuar sherbimin e plote mjafton te dispononi telefon celular smartphone me sistem operimi iOS ose Android. Pasi te shkarkoni aplikacionin Online Banking duhet te paraqiteni vetem nje here ne nje prej degeve SGAL ku mund te aktivizoni sherbimin si dhe te merrni te gjithe informacionin e nevojshem
– Telefon celular: smartphone me sistem operimi, IOS ose Android,
– Numer telefoni celular

ONLINE BANKING, kursim kohe ne siguri te plote!

Detail information and download apk file for android: googleplaystoreapks.com/category/finance

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s